Αγνά υλικά και "φρέσκες" ιδέες

Ιταλική κουζίνα με τα αγνότερα και φρεσκότερα υλικά της αγοράς, εμπλουτισμένη με τις προσωπικές εμπνεύσεις των chef.

Απο το ταπεινό μας ξεκίνημα

 
Οι σεφ Γιάννης Καβούκης και Αλέκος Γαμπιεράκης, είναι από τους τυχερούς που κατάφεραν να δώσουν σάρκα και οστά στο μεράκι και την αγάπη τους για τη μαγειρική και ειδικότερα για την Ιταλική κουζίνα. Οι δύο τους γνωρίζονται καλά (από το 2000) και τα 13 χρόνια παρουσίας τους στην κουζίνα του ιταλικού εστιατορίου Al Dente στο Καλαμάκι, μόνο… γρουσούζικα δεν ήταν, αφού αποτέλεσαν την έμπνευση για να φτιάξουν και το δικό τους μοναδικό χώρο.
 
Από τη στιγμή λοιπόν που είχαν συνεργαστεί επιτυχημένα επάνω από…δύο τηγάνια, ήταν θέμα χρόνου να δημιουργήσουν και το Due Pentole στον Άλιμο!
 
Κοινό τους χαρακτηριστικό, εκτός από τη πολύχρονη φιλία που τους συνδέει, η αγάπη τους για την τελειότητα και τη γαστρονομική απόλαυση των άλλων. Έτσι, άφησαν για λίγο τα τηγάνια και την κουζίνα και έπιασαν το… μυστρί, βάζοντας όλη την τέχνη τους στο να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ιδανικό για να φιλοξενήσει και τους πιο… περίεργους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας.

Στοιχεια επικοινωνιας

Εστιατόριο DuePentole, Θεομήτορος 41

(Εμπορικό Κέντρο Shopping House),

Άλιμος, Αθήνα

t: 21 0982 1177

e:info@duepentole.gr

Ωράριο λειτουργίας

Δευ: 9:30 π.μ. - 7:00 μ.μ.

Τρι - Σαβ: 9:30 π.μ. - 12:00 π.μ.

Κυρ: 11:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.